Marktplaats voor logistieke diensten

Marktplaats voor logistieke diensten 
Onder het motto: “Geef je business een boost in Brabant! Bied je aan op de Marktplaats” is de Marktplaats voor Logistiek in Brabant opengesteld. Bedrijven die er van overtuigd zijn dat hun product of dienst kan zorgen voor minder vracht- en bestelverkeer in de spits, worden uitgenodigd om een voorstel in te dienen. In dat voorstel laten zij zien hoe hun product of dienst leidt tot een efficiëntere logistieke keten en daarmee tot spitsmijdingen. Lees meer over de Marktplaats voor Logistiek op de website van Logistiek in Brabant.

Programma Logistiek in Brabant
De Marktplaats voor Logistiek in Brabant is een van de actielijnen in het programma Logistiek in Brabant. Dit programma daagt vervoerders, verladers en andere bedrijven die hun logistieke bedrijfsvoering willen verbeteren uit om slimme oplossingen in de praktijk te brengen. Het programma faciliteert dit met kennis en middelen. Zo zorgen we samen voor efficiënter, duurzamer en innovatief vervoer. Op weg naar een beter bereikbaar Brabant.

Logistiek in Brabant is een initiatief van de gemeenten Tilburg, Breda, Eindhoven en Helmond, de provincie Noord-Brabant, TLN en evofenedex. Het maakt onderdeel uit van het programma Beter Benutten van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Beter Benutten werkt met een samenhangend pakket van maatregelen aan een betere bereikbaarheid in de drukste regio’s.

Illustratie logistiek1