Expeditie voor BrabantStad-volksvertegenwoordigers uit steden, provincie, parlement en EP

 

De kracht van politiek-bestuurlijk Brabant schuilt in de korte lijnen die we met elkaar hebben. BrabantStad wil deze band verder versterken en nodigt daarom de volksvertegenwoordigers betrokken bij de metropoolregio uit om met elkaar op expeditie te gaan.

 

We heten de Brabantse volksvertegenwoordigers uit de BrabantStad-gemeenteraden, de provincie, de Tweede en Eerste kamer en het Europees parlement op zaterdagochtend 25 september van harte welkom op Landpark Assisië. Een bijzondere buitenplaats, midden in het hart van het Van Gogh Nationaal Park, al 110 jaar een broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen.

 
We zien met eigen ogen hoe innovatieve ontwikkeling van de zorg voor kwetsbare inwoners uit onze samenleving tot stand komt in een landpark waar ruimte en maatschappelijke opgaven met elkaar verknoopt zijn. Na ontvangst met koffie doorkruisen we het landpark te fiets. Een tochtje dat dient als inspiratie voor een gesprek over de actuele opgaven van de Brabantse metropoolregio de komende jaren.

 
Tijdens de lunch praten we verder over de stedelijke agenda die nodig is voor de Brabantse metropoolregio: hoe dragen we zorg voor verstedelijking in een aantrekkelijk landschap, waar wonen, mobiliteit, economische concurrentiekracht, ontspanning, cultuur, het realiseren van gezondheid en brede welvaart voor onze inwoners met elkaar concurreren om de ruimte?

 
Kortom: BrabantStad nodigt u van harte uit voor een sessie waarin politiek-bestuurlijk Brabant elkaar ontmoet en elkaar inspireert omtrent een gedeelde opgave: een aantrekkelijke, bereikbare, concurrerende en duurzame metropoolregio voor onze inwoners die tot de top 5 van de meest innovatieve kennis en innovatieregio’s van Europa behoort.

 

U kunt zich vast aanmelden via BrabantStad@brabant.nl

 
Save the date!  25 september 10.00-14.00 uur, Biezenmortel.
www.landparkassisie.nl

Related Posts
Recent